Dobrodošli u sustav webObrasci

Sustav webObrasci usmjeren je na prikupljanje i obradu raznih vrsta podataka iz vanjskih izvora uz pomoć elektroničkih obrazaca i njihovom integracijom u informacijski sustav Ministarstva.

Informatizacijom i automatiziranjem poslovnih procesa prikupljanja podataka uz pomoć elektroničkih obrazaca (sustav webObrasci) podižemo kvalitetu podataka koji ulaze u sustav te postižemo povećanje efikasnosti sustava u cjelini. Tako dobiveni podaci kasnije se mogu obrađivati u različitim registrima i evidencijama Ministarstva te biti kvalitetna podloga za izvještavanje.

Korisničke upute

Korisničke upute

U korisničkim uputama detaljno je objašnjen način registracije novih korisnika, prijava postojećih korisnika te korištenje same aplikacije.

Registracija

Registracija

Svaki novi korisnik koji do sada nije pristupao ovom sustavu treba se registrirati u sustavu, čime se otvara novi korisnički račun. Za postupak registracije potrebno je predstaviti se imenom i prezimenom te upisati aktivnu adresu e-pošte na koju ćete dobiti poruku za aktivaciju korisničkog računa. Tek nakon uspješne aktivacije korisničkog računa moći ćete pristupiti sustavu.

Prijava

Prijava

Svaki već registrirani korisnik može se prijaviti u sustav s adresom e- pošte korištenom prilikom registracije i odabranom zaporkom.